Единадесет повода да пътувате на круиз

Щом прочитате точно тези редове то вие сте на прав път да разберете някои значителни за пътуващия отговори, които без капка съмнение създавайки трайни спомени, много незабравими снимки и ще Ви превърнат в огромен привърженик на круизите.

1. Разходи – една цена, много услуги. Плащате веднъж и ще получите пълен пансион, забавления, настаняване, добра възможност за спортни мероприятия и квалифицирана анимация. Парите, които щяхте да заплатите посещавайки дестинациите по маршрута разделено, със сигурност щеше да е над тази на круиза.

2. Изхранване – приятно многообразие – от гурме предложения до бургери, от обилни и разнообразни бюфети до файн дайнинг.

3. Многообразие – над 150 кораба и над хиляда и осемстотин пристанища. Безкрайни опции и подбор от дестинации за абсолютно всеки сезон.

cruise

4. Развлечения – екскурзии в пристанищата, съвременни SPA центрове, вечерни шоу програми, басейни за релакс, много музика и клубове.

 

5. Бързо и лесно е! Всичко във връзка с круиза може да бъде уредено от Вашия агент. На Вас остава мъчната задача да се радвате.

6. Различни хоризонти – заспивате в дадена точка на света и ставате в различна. По всяко време сте на чисто ново местенце.

7. Фамилията – за всеки един член на вашето семейство е помислено. Много опции за развлечения за дечица от различни възрастови групи.

8. Глезотийки – независимо от парите, круизните фирми предоставят на гостите си перфектно обслужване през цялото време.

9. Удовлетворение – безспорно е, че пасажерите на круизни пътешествия са най-щастливи от своите преживявания в съпоставяне с други опции за ваканция. Още един безспорен факт е, че огромна част от пасажерите поставят началото на планирането си за идната си почивка докато са на кораба.

10. Спокойствие – перфектно обучени екипажи, охрана на борда на круизния кораб, най-модерна комуникационна и навигационна технология.

11. Истината е, че при морските пътешествия винаги е на лице и още нещо, което остава отвъд стандартните 10 – всеки един от нас го вижда самостоятелно.

Сайтът: круизни компании