Сподели ми какви обувки има годеника ти, за да ти кажа що за човек е по душа

sportswearЗнаете ли, че една обувка не е единствено лице на стил и показност. Една обувка е възможно доста да каже за стопанина си. По мнение на някои анализатори дори формата на употребяваната обувка е в състояние да ни каже страшно повече за собственика, в сравнение със самите реплики споделени на първа среща.

Освен по качеството на материали и марката обувки, да научите за финансовото положение и статуса на господина насреща, ще е възможно да научите и от марката.

Мъжки маратонки – това е обувката на всеки себе уважаващ се господин.

А в този случай съвсем не говорим за господина, позволяващ си да нахлузи мъжки маратонки, за да тръгне на работа в офиса, а за онзи който всяка една сутрин се ангажира за здравето и тонуса си.

Спортен кец – безсъмнено е класическата спортно насочена обувка, като освен приятна е адски предпочитана от почти всички. Подобна обувка би могло да носи всеки един господин, поне за използване през извънработно време.

Изискани обувки от кожа – тези са обувките на деловия мачо или бизнесменът. Ако случайно Вашият човек притежава подобни обувки или още по-високо вдига летвата с автентични екземпляри от кожа на крокодил, то значи срещу Вас имате представител от силния пол, който е наистина сериозен.

Туристически обувки – това е обувката на съвременния авантюрист. Ако наистина познавате мъже, като в 70% от излизанията си употребяват такива обувки, то значи сте хлътнали и по любител на природата и даже еко защитник.

Мокасини – мъжете, държащи на класика и удобството, притежават точно тези обувки. Точно такива господа обичат срещи с приятели, социалния живот и дори са душата на компанията.

Намерете цялата информация: http://sportnibg.net/top/index.php?route=product/category&path=20_26