По какъв начин да инсталираме надуваем басейн в двора?

inflatable pool

Безспорно един от рентабилните и най-забавни варианти да прекарате летен горещ уйкенд е да почивате или да се забавлявате в сглобяващ се плувен басейн в двора ни. възрастни и деца е възможно да се наслаждават на хубави мигове и игри във водата.

Свой басейн в двора в днешно време не е абсолютно невъзможна или трудна придобивка, както преди години. В днешно време във всеки двор почти с достатъчно пространство ще е възможно да се изгради надуваем басейн.

С просто подготвяне, няколко полезни ключови аксесоари и няколко варианти за интересни занимания, надуващият се басейн за плуване би могло да стане в едно наистина неповторимо събитие за цялото семейство. Тези от вас, които искат да се възползват оптимално от басейните за надуване може да научат проста методика за монтаж, която да следват абсолютно всеки път:

Решете за мястото на надуваемия детски басейн
За да инсталирате своя басейн за плуване, намерете светла и значително далечно пространство от растителност и дървета.

Подготовка на плоскостта
Басейнът е хубаво да бъде поставен на плоска повърхност, с възможност за запазване качеството и да разполага с равномерна дълбочинност в басейна. Може да трябва да изравнявате земята, да отстраните дребните камъни и т.н. ефективен избор е да изсипете пласт пясък, за да монтирате надуваем басейн.

Подредете структурата на надуваемия басейн, над подовото покритие
Подредете плувния басейн на брезент. Избирайки коректното положение и разгънете точно преди да го надуете.

Напомпайте стените на плувния басейн
Надуйте страните на надуваемия басейн с инфлационна помпа.

Напълване на басейна
Използвайте маркуча в градината и включете крана: чакайте като се запълни, което може спокойно да коства известно време.

Хубаво е да напълните басейна на рано сутрин.
По този вариант слънчевите лъчи от слънцето трябва да затоплят водата до температура, която е типична за късния следобед. Ако случайно водата все още е неприятно хладна, добавете в нея няколко кофи много топла вода за по-бързо повишаване на температурата.

Монтиране на принадлежности
Ако в басейния комплект е на разположение филтърен модул, бихте могли да инсталирате паралелно инфузията или да запълните басейна. Точно след това да се добавят всички допълнителни компоненти към надуваемия басейн: стълбата за влизане, чадър и шезлонзи около му и др.

Когато басейнът за плуване е готов, е необходимо само и единствено да сложите банския костюм и да се отдадете на забавлението от гмуркането в собствения ви дом!