По какъв начин да инсталираме надуваем плувен басейн в градината?

inflatable poolБезспорно един от най-забавните и рентабилни начини да изкарате горещ летен почивен ден е да почивате или да се забавлявате в сглобяващ се плувен басейн в задния ни двор. възрастни и деца реално могат да се наслаждават на забавни мигове и водни игри.

Частен басейн в двора в момента не е невъзможна или трудна покупка, както беше преди години. Днес в почти всеки двор с достатъчно количество земя е възможно да се монтира сглобяващ се басейн.

С просто подготвяне, различни важни аксесоари и доста идеи за приятни дейности, надуваемият басейн е в състояние да се превърне в едно наистина неповторимо събитие за семейството. Тези от вас, които биха желали да се възползват максимално от басейните за плуване могат да научат лесна методика за монтиране, като биха следвали всеки път:
Изберете местоположението на надуваемия плувен басейн

Да инсталирате личния си басейн за плуване, подберете чиста и много далечно пространство от дървета или растителност.

Подготовка на повърхността
Басейнът е необходимо да е поставен върху плоска равнина, с цел за запазване общото качество и да има равномерна дълбочинност . Ще е възможно да трябва да изравнявате земята, да премахнете дребните камъни и т.н. правилен избор е да изсипете слой пясък, за да поставите надуваем басейн.

Сложете конструкцията на плувния басейн, върху подово покритие
Подредете плувния басейн на брезент. Изберете си коректното положение и разгънете малко преди надуване.

Надуйте страните на плувния басейн
Напомпайте страните на надуваемия басейн с надуваема помпа.

Напълване на басейна
Ползвайте градинския маркуч и пуснете крана: чакайте докато се напълни, като това би могло да отнеме няколко часа.

Правилно е да запълните надуваемия басейн на рано сутрин.
С този начин слънчевите лъчи от слънцето трябва да затоплят водата до температура, като е характерна за късния следобед. В случай, че напълнената вода още е неприятно студена, налейте към нея няколко кофи гореща вода за бързо повишаване на температурата.

Инсталиране на принадлежности
Ако случайно в басейния комплект има филтър, можете да монтирате успоредно инфузията или да запълните басейна. Неминуемо след това да се добави абсолютно всички допълнителни елементи към басейна: стълбичката за влизане, шезлонзи и чадъри около него и т.н.

Като басейнът за надуване е инсталиран, е необходимо единствено да поставите бански костюм и да се отдадете на веселието от плуването в собствения ви дом!

Продължете тук: градински шатри