Бихте ли могли да разгадавате сънищата със съдействието на съновник?

horoscope

Съновиденията за тълкуване е нужно да бъдат отделяни. Ако сънят ви е смутен, преминава като на лента от филм и вие не играете в този „сценарий“ – този сън е безплоден. Сънят, върху който би трябвало да се съсредоточите, следва да направи следа във вашето съзнание. Може би няма да можете си спомните целия сюжет, а единствено и само отделни епизоди. Наглед и най-малката частица или детайл от съня е необходимо да направи личния си белег в душата ви.

Съвет при гадаене на съновиденията: Предимно сънят, съпътстван с чувство и не ви дава покой, е в състояние да ви ръководи. Пророческият сън има специфична сантиментална украска, като не е в състояние да се сподели с думи.

Не се засилвайте да отваряте книгата за гадаене на сънища. Много набързо се тълкуват случки, като те са емоционално украсени и притежават контакт с чисто чувства на хората. Реалните и яростни усещания са светлината по улицата на пребиваването ни.

Осъществимо е сънуваното от нас да станат съставна част от истинския живот. Всяка нощ всеки един от нас сънува, но в по-голямата част от случаите, малко след събуждане, не се сещаме за абсолютно нищо. Правилното тълкувание на съновидението е умение. Ще трябва да успеете от огромното количество сънувано да прецедите съдържание.

Много рядко в сънищата ни присъстват цветове, миризми, звуци и вкусови усещания. Появата им в съновидението на абсолютно всеки човек е от голям смисъл и в голяма част от случаите ни дава просветление за събития от близкото бъдеще.

Направете дневник на сънищата си. Добре селектирайте точно тези детайли, като са подходящи за тълкуване. Потърсете в книгата за разгадаване на сънища ключов момент, отнасящ се до конкретен предмет, обект на вашите сънища. И съвсем спокойно последвайте условията, актуални за всяка творческа дейност.

Няколко примери от книгата за тълкуване на сънища: лес – тревога; възвишение – трудност; мъгла – тайнственост; ято птици – посетители;…

Не приемайте съновидението безусловно. Сънищата са ограбени от здрав разум, последователност и логика. Логичността на изкуството рязко се различава от логичността на истинския живот. Безсъмнено това, което сънуваме, е играене на нашето подсъзнание. Нашето подсъзнателно мислене е ограбено от здрава логика и смисъл.

Може да продължите: https://www.astrohoroscope.info/bfr